Nog 6 weken en dan..
Door: marloesvanyperen
Blijf op de hoogte en volg Marloes
29 Juli 2011 | Nederland, Vlissingen
Over 6 weken begint het avontuur in Ghana! Ik vlieg 11 september rond 15:00 naar Accra met mijn vriendin/klasgenoot Annelieke Back!
Aangekomen in Accra zullen we opgehaald worden door iemand van de " Dawn Foundation". Deze organisatie houdt zich bezig met het voorlichten van mensen in het Awutu- Senya district. De voorlichtingen zullen gaan over AIDS, HIV, moeder/kind zorg, hygiene, Malaria etc.
In totaal zal ik 3 maanden in Ghana verblijven. 11 weken stage lopen en 1 a 2 weken rondreizen met Annelieke.
Tijdens deze periode zal ik in een bij een gastgezin in een traditioneel dorp wonen. En zal ik het " echte" Ghanese leven voor 3 maanden ervaren.
Mocht je mij willen steunen tijdens deze bijzondere ervaring in Ghana, kan je altijd een mailtje sturen naar mijn email adres: marloess__@hotmail.com en vragen naar mijn bankrekeningnummer.
Alle beetjes zijn meegenomen,want deze stage/ avontuurlijke reis moet zelf bekostigd worden.
Bedankt alvast!